Grimsvollens Kolonial er ikke bare en kafe, men også et samlingspunkt for gode samtaler og opplevelser. Vi arrangerer jevnlig:

  • Forfatterkvelder med høytlesning
  • Filosofikvelder med undring, refleksjon og god mat
  • Hjemmerestaurant-opplevelser med fine dining-menyer som Babettes gjestebud og Nobel-bankett
  • Pizzakurs hvor du kan lære kunsten bak en autentisk napolitansk pizza

Smak, lidenskap og kvalitet

I kolonialens vinkjeller finner du et nøye utvalgt sortiment av viner i alle prisklasser. Eysteins lidenskap for mat og drikke gjenspeiles i alt som serveres – fra småretter til elegante måltider, alltid akkompagnert av kvalitetsviner i stettglass. Birgitte sørger for at bordene er sesongpyntede og innbydende, og sammen skaper vi en helhetlig opplevelse du sent vil glemme.

Uansett om du kommer for en kopp kaffe, en helaften med gourmetmat eller en inspirasjonsrik temakveld, ønsker vi deg hjertelig velkommen til Grimsvollens kolonial – stedet hvor mat, kultur og fellesskap møtes.

Birgitte Wergeland har en allsidig bakgrunn som foredrags- og kursholder og underviser, i inn- og utland. Har arbeidet som pedagog bl.a i prosessindustrien, skole og universitet. Birgitte brenner for fellesskapende prosesser og bærekraftig utvikling.

I Grimsvollens kolonial er drivkraften hennes å skape en møteplass hvor mennesker i alle aldre kan komme sammen og dele små og store øyeblikk.

Birgitte Wergeland

Eystein Ellingsen har en bred og spennende bakgrunn, med en karriere som spenner fra formidling til  litteratur og gastronomi. Med bokutgivelsen Melding hjem i 2006 og en lærerbok i 2012 la han grunnlaget for firmaet Eystein Ellingsen Tekst og Mat der lidenskapen for både ord og smaker står i sentrum.  

I Grimsvollens Kolonial er han den ubestridte sjefskokken og sommelieren, alltid på jakt etter nye smakskombinasjoner og kulinariske opplevelser. Med en sterk formidlingsevne, enten det er gjennom tekst eller tallerken, skaper Eystein unike opplevelser for både lesere og gjester.